Vanliga frågor om utbildningen

Vilka terminer kan jag ansöka till?


15 april 2019 - 26 juni 2019 i Stockholm

15 april 2019 - 28 juni 2019 i Marbella


5 augusti 2019 - 9 oktober 2019 i Stockholm

5 augusti 2019 - 11 oktober 2019 i Marbella


Vad kostar utbildningen?


Utbildningen är kostnadsfri att gå för dig som student.


Vilka kurser består utbildningen av?


Praktisk & teoretisk försäljning

Fysisk & mental träning för framgång

Konsten att få det du vill ha

Framgångsrik presentationsteknik

Förhandlingsteknik

Ledarskap

Marknadsföring & Branding

Försäljning genom Sociala Medier

Entreprenörskap & intraprenörskap


Är utbildningen på heltid?


Ja, klockan 07.30-17.30 måndag-fredag.


Kan man gå utbildningen på distans?


Nej.


Vart kan man gå utbildningen?


I dagsläget kan man gå utbildningen i Stockholm eller i Marbella, Spanien.


Får man CSN när man går utbildningen hos er?


Nej.


Hur ser ansökningsprocessen ut när man ansöker till er utbildning?


Du bokar en telefonintervju på vår hemsida som tar ca 30 minuter och efter det får du svar om du har en plats på utbildningen.


Vad krävs för att ansöka till er utbildning?


Alla är välkomna att söka in till utbildningen oavsett tidigare erfarenheter. Vi tittar inte på betyg utan är mer intresserade av att du vill lära dig och utvecklas. Vissa moment är på engelska vilket betyder att du behöver förstå engelska men det finns inga krav på att kunna prata engelska.


Hur lång är utbildningen?


Utbildningen är 11 veckor på våren och 10 veckor på hösten pga. att våren har en hel del röda dagar som gör att dagar går bort.


Är utbildningen på Svenska?


Ja utbildningen är på svenska men vissa moment är på engelska vilket gör att det är viktigt att du förstår engelska.


Hjälper ni till med boende?


Vi hjälper gärna till och kollar med våra kontakter men du är ansvarig för att hitta eget boende. I Spanien har vi en kontakt som du får kontaktuppgifter till som flera av studenterna som har gått utbildningen tidigare har använt sig av och varit väldigt nöjda.


Hur kan utbildningen vara kostnadsfri att gå?


Utbildningen finansierat av företag som är mån om att det utbildas säljare eftersom det saknas mellan 200 000 - 300 000 säljare bara i Sverige.


Kommer jag hålla på med telefonförsäljning under utbildningen?


Du kommer öva på försäljning genom bland annat telefon under tiden du går utbildningen. En av anledningarna till det är att det är ett väldigt bra sätt att bli duktig för att det är lätt att lyssna på sina samtal i efterhand så du vet vad du gör bra och vad du kan göra ännu bättre. Vi vet att det är avgörande att få öva på försäljning på riktigt för att bli duktig. Det går inte att bara lära sig teoretiskt utan man behöver få öva praktiskt.


Är utbildningen för de som vill bli telefonförsäljare?


Vi använder telefonen för att utvecklas och bli bättre under utbildningen men möjligheterna efter utbildningen är väldigt mycket bredare än så. Trots det så säljer de flesta som jobbar med försäljning någon gång över telefon så många av våra studenter arbetar absolut med telefonen som ett hjälpmedel i sitt jobb efter utbildningen.


Vilka möjligheter har jag efter utbildningen?


Det är helt upp till dig. Idag är du som person mer värdefull oavsett bransch om du kan försäljning. Vi har studenter som startar egna företag inom en mängd olika branscher. Flera jobbar som anställda på olika typer av säljbolag både stora och mindre företag. Flera studenter pluggar till mäklare, några jobbar inom bankvärlden och andra har pluggat vidare inom tex. ekonomi.


Hur gammal ska man vara för att söka in till utbildningen?


Du behöver vara minst 18 år men annars är alla varmt välkomna att ansöka.


Vilka är det som driver utbildningen?


Mikael Arndt är en av grundarna till utbildningen som på många sätt att baserad på hans 30 åriga erfarenhet inom försäljning som anställd och med egna bolag. Han brinner för att få människor att förstår deras möjligheter när de kan försäljning. Mikael föreläser runt om i världen om hur du blir en bättre säljare och ses som en av Sveriges främsta föreläsare när det kommer till försäljning.


Vill du lyssna på Mikael ljudboksserie Mästaren som handlar om hur du blir en bättre säljare hittar du den här: https://www.storytel.com/se/sv/series/7954-Maestaren


Madeleine Arndt är en av grundarna till utbildningen och har sedan start varit ansvarig för utbildningen. Idag är hon utbildningsansvarig. Madeleine har flera års erfarenhet av att själv jobbat med försäljning och även att få andra att utvecklas som säljare. Madeleine är expert på att få människor att bli stjärnor när det kommer till presentationsteknik och att stå på scenen.


Marcus Starkensjö är ansvarig för utbildningen i Marbella, Spanien. Marcus har 10 års erfarenhet av försäljning som anställd och i egna bolag. Marcus brinner för att få andra att nå sina mål. Marcus älskar personlig utveckling och älskar att få dela med sig av verktygen som han själv använder.


Adrian Fatemi gick utbildningen själv för ett år sedan och är idag coach och föreläsare på utbildningen. Adrian brinner för att få andra att utvecklas och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter från när han själv gick utbildningen i Marbella.


Therese Johansson gick utbildningen för ett år sedan och jobbar idag med försäljning och content på Arndt’s Sales Academy. Hon är bland annat ansvarig för sociala medier och det är hon som du antagligen kommer prata med under din intervju med oss.


Michaela Arndt är en av grundarna till utbildningen och är idag VD för bolaget som bland annat driver Arndt’s Sales Academy. Hon har jobbat med försäljning på olika sätt de senaste 10 åren och de startade som telefonförsäljare på Malta. Sen dess har hon bland annat varit med och anställt och coachat säljare.


Wayne Smith är superentreprenören som driver flera framgångsrika företag, bland annat det egna klockmärket George jr Watches. Wayne är ansvarig för entreprenörskurser på Arndt’s Sales Academy. Wayne är även expert på hur du lyckas på E-handelsplattformen Amazon och han kommer dela med sig av en kurs i hur du som student kan lyckas med ditt egna företag på Amazon.