Vanliga frågor om utbildningen

Vilka terminer kan jag ansöka till?


5 augusti 2019 - 9 oktober 2019 i Stockholm


Vad kostar utbildningen?


Utbildningen är kostnadsfri att gå för dig som student.


Vilka kurser består utbildningen av?


MENTAL TRÄNING FÖR FRAMGÅNG

STYRKAN AV ATT KUNNA ÄNDRA SITT "STATE"

GROWTH MINDSET

VANOR

VISUALISERA

TACKSAMHET

MODELLING

MEDITATION

MÅLSÄTTNING


PRAKTISK FÖRSÄLJNING

4 TIMMARS PRAKTISK SÄLJERFARENHET VARJE DAG

FÖRSÄLJNINGSMÖTEN

JOBBINTERVJUTEKNIK


TEORETISK FÖRSÄLJNING

SÄLJSAMTALET:

INLEDNING

FRÅGOR

PRESENTATION

INVÄNDNINGAR

AVSLUT

RAPPORT

PERSONLIG COACHNING AV RIKTIGA SÄLJSAMTAL


HUR STARTAR OCH DRIVER DU ETT FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG

MONEY MANAGEMENT

MARKNADSFÖRING

PITCH FÖR INVESTERARE

BUSINESS PLAN

STARTA FÖRETAG SOM SÄLJER PÅ AMAZON


FRAMGÅNGSRIK PRESENTATIONSTEKNIK

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

KROPPSSPRÅK

STORY TELLING

PERSONLIG COACHNING

EXKLUSIV BRANDING FRAMFÖR PUBLIK


FÖRHANDLINGSTEKNIK

SÅ BLIR DU EN BÄTTRE FÖRHANDLARE


LEDARSKAP

SÅ LEDER DU DIG SJÄLV OCH ANDRA


SÄLJ GENOM SOCIALA MEDIER

LINKEDIN


FYSISK TRÄNING FÖR FRAMGÅNG

VI TRÄNAR TILLSAMMANS 1 GÅNG I VECKAN


Är utbildningen på heltid?


Ja, klockan 07.30-17.30 måndag-fredag.


Kan man gå utbildningen på distans?


Nej.


Vart kan man gå utbildningen?


I dagsläget kan man gå utbildningen i Stockholm.


Får man CSN när man går utbildningen hos er?


Nej.


Hur ser ansökningsprocessen ut när man ansöker till er utbildning?


Du bokar en telefonintervju på vår hemsida som tar ca 30 minuter och efter det får du svar om du har en plats på utbildningen.


Vad krävs för att ansöka till er utbildning?


Alla är välkomna att söka in till utbildningen oavsett tidigare erfarenheter. Vi tittar inte på betyg utan är mer intresserade av att du vill lära dig och utvecklas. Vissa moment är på engelska vilket betyder att du behöver förstå engelska men det finns inga krav på att kunna prata engelska.


Hur lång är utbildningen?


Utbildningen är 11 veckor på våren och 10 veckor på hösten pga. att våren har en hel del röda dagar som gör att dagar går bort.


Är utbildningen på Svenska?


Ja utbildningen är på svenska men vissa moment är på engelska vilket gör att det är viktigt att du förstår engelska.


Hjälper ni till med boende?


Vi hjälper gärna till och kollar med våra kontakter men du är ansvarig för att hitta eget boende.


Hur kan utbildningen vara kostnadsfri att gå?


Utbildningen finansierat av företag som är mån om att det utbildas säljare eftersom det saknas mellan 200 000 - 300 000 säljare bara i Sverige.


Kommer jag hålla på med telefonförsäljning under utbildningen?


Du kommer öva på försäljning genom bland annat telefon under tiden du går utbildningen. Anledningen till det är att det är det bästa sättet att bli duktig på försäljning. Vi vet att det är avgörande att få öva på försäljning på riktigt för att bli duktig. Det går inte att bara lära sig teoretiskt utan man behöver få öva praktiskt.


Är utbildningen för de som vill bli telefonförsäljare?


Vi använder telefonen för att utvecklas och bli bättre under utbildningen men möjligheterna efter utbildningen är väldigt mycket bredare än så. Trots det så säljer de flesta som jobbar med försäljning någon gång över telefon så många av våra studenter arbetar absolut med telefonen som ett hjälpmedel i sitt jobb efter utbildningen.


Vilka möjligheter har jag efter utbildningen?


Det är helt upp till dig. Idag är du som person mer värdefull oavsett bransch om du kan försäljning. Vi har studenter som startar egna företag inom en mängd olika branscher. Flera jobbar som anställda på olika typer av säljbolag både stora och mindre företag. Flera studenter pluggar till mäklare, några jobbar inom bankvärlden och andra har pluggat vidare inom tex. ekonomi.


Hur gammal ska man vara för att söka in till utbildningen?


Du behöver vara minst 18 år men annars är alla varmt välkomna att ansöka.


Vilka är det som driver utbildningen?


Mikael Arndt är en av grundarna till utbildningen som på många sätt att baserad på hans 30 åriga erfarenhet inom försäljning som anställd och med egna bolag. Han brinner för att få människor att förstår deras möjligheter när de kan försäljning. Mikael föreläser runt om i världen om hur du blir en bättre säljare och ses som en av Sveriges främsta föreläsare när det kommer till försäljning.


Vill du lyssna på Mikael ljudboksserie Mästaren som handlar om hur du blir en bättre säljare hittar du den här: https://www.storytel.com/se/sv/series/7954-Maestaren


Madeleine Arndt är en av grundarna till utbildningen och har sedan start varit ansvarig för utbildningen. Idag är hon utbildningsansvarig. Madeleine har flera års erfarenhet av att själv jobbat med försäljning och även att få andra att utvecklas som säljare. Madeleine är expert på att få människor att bli stjärnor när det kommer till presentationsteknik och att stå på scenen.


Marcus Starkensjö är ansvarig för utbildningen i Marbella, Spanien. Marcus har 10 års erfarenhet av försäljning som anställd och i egna bolag. Marcus brinner för att få andra att nå sina mål. Marcus älskar personlig utveckling och älskar att få dela med sig av verktygen som han själv använder.


Adrian Fatemi gick utbildningen själv för ett år sedan och är idag coach och föreläsare på utbildningen. Adrian brinner för att få andra att utvecklas och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter från när han själv gick utbildningen i Marbella.


Michaela Arndt är en av grundarna till utbildningen och är idag VD för bolaget som bland annat driver Arndt’s Sales Academy. Hon har jobbat med försäljning på olika sätt de senaste 10 åren och de startade som telefonförsäljare på Malta. Sen dess har hon bland annat varit med och anställt och coachat säljare.


Wayne Smith är superentreprenören som driver flera framgångsrika företag, bland annat det egna klockmärket George jr Watches. Wayne är ansvarig för entreprenörskurser på Arndt’s Sales Academy. Wayne är även expert på hur du lyckas på E-handelsplattformen Amazon och han kommer dela med sig av en kurs i hur du som student kan lyckas med ditt egna företag på Amazon.