Referenser från tidigare studenter

KEVIN SCHMUCK

"Trodde aldrig det var möjligt att utvecklas så mycket som jag har gjort under det senaste halvåret. Allt tack vare den här fantastiska utbildningen"

OLIVER EISELE

"Har varit riktigt bra och lärorika månader här på Arndt’s Sales Academy. Kan varmt rekommendera utbildningen - Sök, det ångrar du inte. Detta är utbildning som lär dig försäljning, presentationsteknik, förhandlingsteknik, professionellt beteende & mindset, personlig utveckling och så mycket mer. Tack Arndt’s för allt! Nu är jag redo för att ta mig an mitt första heltidsjobb."


DILINI PANNABOKKE

"För 5 månader sedan vågade jag knappt kolla på någon som jag inte kände. Idag, 2 dagar innan diplomeringen, har jag stått på scen framför över 400 pers på Sveriges hetaste säljevent; Closers Only och pitchat in mig själv! De möjligheterna jag har fått via den här utbildningen är helt obeskrivliga!


Jag har utmanats varje dag, varje minut, varje sekund - och det är det bästa som hänt mig! Varje dag växer och utvecklas jag i helt rätt riktning , och allt är tack vare denna utbildning!


Att börja på Arndts är det BÄSTA valet jag någonsin gjort, och det är någonting jag kan rekommendera ALLA där ute att göra!"

JOHN UGGLA LANDTBLOM

"Jag stod precis som många andra unga i ett läge där jag inte visste vart jag ville i livet och valde då att söka in till Arndt’s. Det var det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. Man bli upplärd hela vägen inom försäljning både praktiskt och teoretiskt, får breda kunskaper inom personlig utveckling som bara ett fåtal hade kunnat drömma om och skaffar sig själv ett helt nytt beteende i världsklass. Jag har aldrig blivit så bra bemött som jag blir nu ute i allmänheten och den här resan har gått fort och varit så FANTASTISK rolig. Hur andra människor tänker och fungerar trodde jag aldrig skulle vara så enkelt att förstå men med de verktygen vi har fått här är det en barnlek. Här ståt jag nu i slutet med väldigt många nya vänner för livet, en New York resa och ett nytt jobb med start om ett par veckor. Avslutningen på den här utbildningen är en nystart på livet!"


WILHELM LINDE LYLY

"För 6 månader sedan krossades min dröm jag har haft sen jag var 15 år gammal - att bli Polis. Jag va vilsen, ledsen och tom. Jag visste att det enda jobb jga hade haft under mina 24 år som jag var riktigt bra på och som jag tyckte va riktigt roligt va som säljare. Från det ögonblicket då jag bestämde mig för att bli säljare till att jag började på Arndt’s Sales Academy av 1,5 månader. (Law of Attraction) Sedan dess har jag inte sett tillbaka. Jag har lärt mig mer om sälj, men främst av allt om mig själv, än jag någonsin har gjort på en sådan kort tid.

Träffat fler vänner för livet än jag har gjort på 24:a år. Och kommit underfund med mitt mål i livet. Jag skulle rekommendera alla jag träffat att gå på Arndt’s Sales Academy. Det bara måste finnas på allas “Bucket List” i livet!"

REBECCA STRIDSMAN

"Jag har nu gått 5 månader på Arndt’s Sales Academy och HERREGUD vad de har hänt grejer, varje dag på utbildningen har varit en resa. Jag har träffat underbara människor, breddat mitt nätverk och utvecklats otroligt mycket som person. Den här utbildningen har öppnat så många dörrar och efter jul börjar jag som säljare på ett galet bra företag och allt detta har blivit möjligt av denna utbildning. STORT tack bästa Arndt’s <3"


EVELINA OLOFSON

"Detta är bland det bästa som jag har gjort! Jag har lärt mig så sjukt mycket och oavsett om man ska bli säljare, läkare eller vad man nu vill så kommer man ha nytta utav denna utbildning!"

SONIA LIND JÖRGENSEN

"Jag är otroligt tacksam för att jag fått chansen att gå Arndt’s! Jag har utvecklats sjukt mycket som person, blivit en bättre säljare och lärt mig att prata inför folk. Utan den här utbildningen hade jag aldrig träffas så fantastiska människor som jag har runtomkring mig idag. STOORT tack till Arndt’s!"

Clara RIIS

"Hur gör man för att lyckas? Vilka faktorer hittar man hos alla som är framgångsrika och kan man själv använda sig av dem? Svaret är JA och du får lära dig allt om vilka verktyg du ska använda och hur du ska bli den bästa versionen av dig själv och nå precis dit du vill på Arndt’s. Det här månaderna har varit de mest utvecklande i mitt liv, det har varit en helt otrolig resa. Det människorna jag lärt känna och få möjligheten att träffa via skolan är folk som för mig är ovärderliga idag. Det jag lärt mig på Arndt’s har lagt grunden för ett nytt sätt att se livet på, vilket jag är otroligt tacksam för. Så om du känner att du behöver en kickstart, är vilsen eller att du står och stampar, SÖK. Dem kommer få dig att nå din fulla potential och växa så otroligt som människa. "

Ebba Hansson

"Hundra dagar och 1200 timmar. Det är den tiden ni kommer att spendera på utbildningen, vilket bara är några procent av era liv. Att börja på Arndt's kommer att vara den bästa investeringen som ni kan ge er själva. Ett halvår där ni får personlig utveckling som är utom denna värld. Ni kommer lära känna er själva på ett sätt ni inte trodde var möjligt. Ni kommer pusha er själv till gränser ni inte trodde fanns. Vara omringade av likasinnade människor VARJE dag. Detta existerar ingen annanstans. Vill du utvecklas som person? Bli duktig på försäljning? Uppnå alla dina mål och drömmar? Om du svarar ja på dessa frågor - då är det här verkligen rätt utbildning för dig. "

JACOB SIGLING

"Arndt’s är den utbildning som kommer bli grundklossen i pusslet du kallar liv, om du väl väljer att börja. Oavsett om du sedan väljer att plugga på högskola eller börja jobba direkt kommer du ha kunskaper som sipprar in och förhöjer alla delar av ditt liv. Det är ett perfekt komplement. Du kommer ha ett självförtroende som gör att du blir sådär självlysande som så otroligt få människor är. En sån där person som sitter på tunnelbanan och förundras över hur den kan le sådär löjligt brett, när allt runtomkring verkar till synes grått och trött. Är du en person som vill bygga meningsfulla relationer? Bygga upp ditt disciplin? Få de mest fascinerande och användbara kunskaperna? Kanske helt enkelt bara tjäna otroligt mycket pengar i framtiden?

Då finns det faktiskt ingen annan utbildning som slåt det här. Du får mindsetet för att vara lycklig och bli framgångsrik i vad du än väljer att göra i framtiden. Alla vägar ligger öppna därifrån oavsett vad du vill bygga på med eller väg du vill gå. Plötsligt blir livspusslet otroligt lätt att lägga. Sök!"

GIOVANNA PICCOLIORI

"Jag kände att staden jag kommer ifrån var för liten för mig och ville på något sätt ta mig ut i världen. Om 2 dagar går jag ut Arndt’s med ett nätverk jag aldrig trodde jag skulle komma åt. Jag har haft möjligheten att spenderat 4 månader med likasinnade människor som alla har har samma ambitionsnivå och jag vet att dom kommer jag alltid ha nära till hands genom livet, tack vare detta ställe. Skolan har hjälpt mig i rätt riktning för att nå mina mål och hitt mig själv och nu vet jag precis vad som krävs för att ta mig dit. Att få ta del av fantastiska föreläsare varje vecka och suga i mig kunskap är en guldprick över i:et. Stort tack hela gänget!!"

JOHANNA MIKIVER

"Det var under UF-mässan i Älvsjö som jag fick upp ögonen för Arndt’s Sales Academy. Pratade med en av de tidigare eleverna och tyckte att det verkade intressant. Efter att ha varit på info-mötet så visste jag direkt att detta var platsen jag skulle spendera de 5 kommande månaderna under hösten. Under utbildningen har jag lärt mig en massor om mig själv, vikten av att sätta upp mål och hålla proffsiga presentationer. Jag har träffat en hel del nya och underbara vänner som i framtiden kan bli kommande kollegor och affärskontakter! Det är en jättehärlig atmosfär, mycket energi och kunskap för livet! "

SIMON ALMERS

"1 av 3 företag överlever inte 3 - årsdagen, till stor del på grund av att man inte vet hur man säljer! Är du mellan 18-25 och vet att du någon gång vill driva ditt eget företag så är det inget snack om saken att du skall söka till Arndt’s Sales Academy! Det här är utan tvekan det bästa beslutet jag tagit på väldigt länge! Du kommer växa som person, träffa fantastiska individer och bli grym på sälj. På ett halvår kommer du kickstarta dig själv och få enorma möjligheter att lyckas! Känner du dig osäker på att lägga ett halvår på att lära dig sälj? Ärligt talat, ett halvår är ingenting! Om du inte har en väldigt detaljerad plan över du ska göra så försvinner ett halvår förbi på nolltid. Ta steget, sök idag! "

TED GUNNARSSON

"Min vision är att hjälpa och inspirera människor till att få ett bättre liv.

Med denna värdering väljer jag också skola på, Arndt's gör allt för dig som elev. Har aldrig upplevt något sånt fokus och omhändertagande som dem ger.

Det kräver också väldigt mycket från dig som person, för här blir du drillad till att bli en toppsäljer (tänk Fredrik Eklund). Om du ska nå dit är Arndt's Sales Academy den rätta vägen. Du kommer hitta ett väl genomtänkt och strukturerat system som har tagits fram under 30år som Mikael Arndt jobbat med att utbilda inom försäljning. Så kunskapen du får från denna skola inom försäljning och personlig utveckling är på den djupast nivån. Drömmer du om att leva ett liv där du har frihet med att resa och bo vart du vill. Aldrig behöva oroa sig för pengar. Vara framgångsrik och göra fantastiska saker, då hittar du början på det här på Arndt's. Jag som elev (klar med utbildningen om 1 dag)

*Har skapat sånt otroligt nätverk med framstående människor.

*Har startat upp mitt egna företag inom Kryptovalutor med en av eleverna här.

*Har lärt oss så mycket om att bedriva business här. Hur vi säljer en vision innan den finns.

*Hur vi får kontakt med alla typer av människor och få personkemin att funka (vet vad dem värderar inom 90s ifrån vi träffat dem)

*Lärt oss leverera fantastiska tal på scen framför 100tals människor.

Detta är ett halvårs investering av ditt liv som kommer ta resten av ditt liv till en helt ny nivå!"

OLIVIA HUERTA BRATTENG

"Om du funderar på att söka, sluta fundera SÖK NU. Jag går nu sista veckan här på säljarskolan efter 5 månader utav hårt arbete. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte har varit med om mer givande 5 månader i mitt liv.

Den här skolan handlar så mycket mer om än att bli vassare på sälj, den handlar om personlig utveckling och den handlar om att möta människor som är likasinnade. Jag är otroligt tacksam över att jag gått den här utbildningen."

ELLINOR TYSK

"I höstas stod jag helt förvirrad och visste inte vart jag skulle i mitt liv. Det var då jag fick möjligheten att söka in till Arndt's, jag ångrar verkligen inte att jag sökte in! Dom möjligheterna man får är helt otroliga, dom öppnar upp hela sitt nätverk för oss studenter och man träffar personer man inte tror få träffa innan! Att bara vara omgiven av positivitet och personer som är precis lika driven som du är, är ovanligt men inte på denna utbildning. Och den egna utvecklingen som sker är på en helt ny nivå! Man vågar slänga sig ut från sin comfort zone och göra saker man aldrig förr trott att man skulle våga göra! Livet efter dessa 6 månader kommer aldrig bli det samma som förut. Som om du velar av att börja, sluta vela och ansök direkt, du kommer inte bli missnöjd!"

NICLAS TENNMARK

" För ca 6 månader sen så hade jag ingen aning om vad jag skulle göra men nu efter utbildningen har jag hittat rätt.

Det jag tar med mig från utbildningen kommer jag att ha nytta av i resten av mitt liv. Känner du precis som jag gjorde för ett halvår sedan så ta denna möjlighet som Arndt's erbjuder. Investera i något som kommer generera stora möjligheter i din framtid. Sök till Arndts!"

ERICA RÅDESTRÖM

"För 6 månader sedan sökte jag in till en utbildning kallad Arndt's Sales Academy. Till min glädje kom jag in, och herregud vad tacksam jag är över detta nu idag!

Denna utbildning har varit det absolut bästa beslut jag tagit i mitt liv. Jag har fått chansen att studera under fantastiska lärare, säljare, kolleger, föreläsare och träffat en massa värdefulla kontakter under denna utbildning. Jag står här nu idag, med bara några få dagar kvar tills jag avslutar Arndt's Sales Academy, med händerna fyllda av nya möjligheter. Jag har fått lära mig allt och lite till om försäljning och personlig utveckling under mina månader på Arndt's, och nu vet jag med säkerhet att jag kan klara av precis allt som jag någonsin önskat. Alla mina mål har jag kommit närmare, och snart kommer jag att uppfylla de alla, och detta är till stor del pga beteendet vi lärt oss på Arndt's, att aldrig ge upp och kämpa in i det sista. Vi elever på Arndt's började som positiva målinriktade personer, till att bli världens blivande stjärnor, och allt detta tack vare Arndt's. De har stöttat oss och hjälp oss till att bli bättre säljare, och framförallt bättre människor. De är hur gulliga och ödmjuka som helst, och de är där för att hjälpa dig till att bli så bra som du vill.

Ta det där beslutet som jag tog för ett halvår sedan, sök in och ge dig själv världens alla möjligheter!"

EVELINA LÖÖF

"Jag kände att något i mitt liv fattades, jag ville mer, men jag visste inte vad och hur. Det här är en utbildning där dina mål och drömmar sätts i fokus och där du tar första klivet för att förverkliga dem. Du är huvudpersonen i ditt liv, och alla har vi något vi innerst inne drömmer om. Mitt råd till dig som läser detta är: Lyssna på denna lilla röst! Det gjorde jag när jag tog chansen och sökte till Arndts Sales Academy, där jag nu fått mer struktur på hur jag ska ta mig dit jag vill samtidigt som jag utvecklats inom sälj. För nu, ett halvår senare, är jag påväg ut för att ta min karriär till nästa nivå. Och förverkliga mina drömmar och mål."

JUNIOR GONZALEZ MILLANAO

"Har du någonsin fått någon slags ångest i magen över framtiden? Över att du inte vet vad du ska göra? Januari 2017 såg jag en video på Facebook som skulle förändra mitt liv.. Jag började Arndts Sales Academy och hela min värld ändrades till det positiva.

En utbildning som den här kommer man inte i närheten av, du utvecklas helt galet mycket som person, utökar din comfort zone och får otroligt mycket valmöjligheter när det gäller din karriär. Samtidigt som du utvecklas får man stöd av generösa och fantastiska mentorer samt att du får vänner för livet.

Så är du inne på sidan och läser recensioner för att du tvekar, TVEKA INTE!

Sök nu för du kommer inte ångra dig.

Jag tackar Arndts från djupet av mitt hjärta för allt!"

ALEXANDER BLOMQVIST

"Innan Arndts visste jag inte riktigt vad jag ville göra. Det enda jag visste var att jag ville bli riktigt vass inom försäljning. Efter 6 månader kan jag utan tvekan säga att valet att söka in till Arndts var det bästa jag gjort i hela mitt liv. På 6 månader har jag gjort en enorm utveckling, både personlig men främst när det kommer till försäljning. De möjligheterna denna utbildning givit mig går inte ens att beskriva med ord."