De 5 stegen 

Till att nå dina mål

Skriv ner dina mål

Genom att skriva ner dina mål med papper och penna är det 20 gånger större chans att du når dem! Skriver du ner dem varje dag är du en del av topprocenten över de mest målmedvetna i hela världen. Skaffar du dig en coach eller någon som håller dig ansvarig ökar sannolikheten att du når dina mål med 400%. Tex. om du vill gå ner i vikt och skaffar dig en personlig tränare så ökar dina chanser med 400%! Skriv ner dina mål i nutid som att du redan har nått målet. Det gör du för att din hjärna inte förstår skillnaden mellan verkligheten och det du tänker. Du behöver vara helt säker på när du har nått ditt mål så var specifik tex. "Jag tjänar 50 000 kr före skatt". 

Skapa en målbild

För att öka chanserna att du når dina mål behöver du kunna se så mycket detaljer som möjligt eftersom det gör bilden mer verklig för hjärnan. Skapa en bild för varje mål där du tänker på alla våra sinnen. Hur luktar det när du har nått ditt mål? Hur känns det i kroppen? Hur ser det ut? Hur låter det? Skriv ner en text där du lägger in alla olika sinnen för varje mål till att börja med. Sen sluter du dina ögon och går igenom dina mål en och en med alla detaljer som du skrivit ner. För få det bästa resultatet och veta att du varje dag jobbar mot ditt mål böra du gå igenom dina målbilder dagligen! Om det känns jobbigt har du inte tillräckligt attraktiva mål. Det ska såklart kännas bra att uppleva när du har nått dina mål!

Påminn dig själv

För att hålla dig på rätt spår dagligen behöver du påminna dig själv om vart du är påväg. Lägg in en bild på ditt mål som bakgrundsbild i telefonen och på din dator. Du kan sätta upp post-it lappar med dina olika mål runt omkring i ditt hem. 

Vilka umgås du med?

Vi blir som de fem personerna som vi spenderar mest tid med. Det blir då svårt att nå sina mål och du umgås med personer som har totalt motsatta mål som dig. Det är enklare sagt än gjort att sluta umgås med människor som inte tar dig närmre dina mål men det är helt avgörande för din framgång! Ett exempel är tex. att din lön oftast är ett genomsnitt av vad dina fem närmaste vänner tjänar. 

Fira dina framgångar!

Det kan kännas onödigt och löjligt att själv fira sina mål men det är enormt viktigt för ditt undermedvetna för det skapar ett driv att vilja uppleva den känslan igen. Att fira dina mål gör att du kommer öka dina chanser att nå dina mål! Det viktiga är inte hur du firar utan att du faktiskt gör det!

Sammanfattning

De här 5 stegen kommer göra att du varje dag vet vart du är påväg samtidigt som du påminner dig om varför du gör det du gör. Arndt's Sales Academy är en heltidsutbildning på 5 månader inom försäljning och personlig utveckling. Fokus är på att skapa ett framgångsrikt beteende som du har nytta av oavsett vad du vill göra efter utbildningen. Under utbildningen jobbar vi dagligen med våra mål utefter de 5 stegen som du precis har läst här ovanför. När du går utbildningen får du också tillgång till väldigt många fler verktyg för att utveckla dig själv inom bland annat  presentationsteknik, förhandlingsteknik och personligt varumärke. Försäljning är en väldigt stor del av utbildningen eftersom du som kan försäljning alltid är mer värdefull än en person som inte kan det oavsett inom vilken bransch du vill jobba inom framöver. Utbildningen kan sammanfattas som ett bootcamp inom försäljning och personlig utveckling!Intresseanmälan